Wegańska kruszonka Przepis
- By : BulkazChlebem.pl
- Category : Kulinaria
Szukasz idealnego deseru, który będzie smakował wyśmienicie, a jego przygotowanie nie zajmie Ci dużo czasu? W takim razie jesteś we właściwym miejscu, ponieważ tutaj podzielę się z tobą przepisem na wegańską kruszonkę.
Powiem Ci, że crumble jest doskonałym deserem ze względu na swoją prostotę, więc jeśli nie chcesz spędzać dużo czasu na jego przygotowaniu, możesz po prostu wypróbować ten przepis na wegańskie crumble.
A zatem, oto jak możesz przygotować ten wegański przepis na kruszonkę:
Składniki
Owies
Migdały
Orzechy włoskie
Pekany
Rodzynki
Olej kokosowy
Miód
Cukier
Chipsy czekoladowe
Jajka
Mleko
Ekstrakt z wanilii
Metoda
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz wiórków czekoladowych i dobrze wymieszaj.
Rozłóż równomiernie masę w formie do pieczenia.
Posypać wiórkami czekoladowymi.
Piecz kruszonkę w temperaturze 375 stopni przez około 25 do 30 minut.
Wyjmij kruszonkę i pozostaw do ostygnięcia na około 15 minut.
Pokroić kruszonkę na kawałki i podawać.
Wnioski:
Mam nadzieję, że spodobał Ci się mój przepis na wegańską kruszonkę. Jeśli szukasz prostego i szybkiego deseru, to jest to najlepszy wybór dla Ciebie. Możesz również podać ten wegański przepis na kruszonkę swoim przyjaciołom i rodzinie.