Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret

Co potrzeba:

  • ½ średniej kapusty pekińskiej,
  • 2 łyżki pokrojonego szczypiorku,
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki,
  • 1 duża papryka czerwona,
  • sos winegret według TEGO przepisu

Wykonanie:

Robimy sos winegret według TEGO przepisu. Do miski dajemy kapustę pekińską pokrojoną drobno, pokrojony szczypiorek, posiekaną natkę pietruszki, paprykę pokrojoną w mniejsze paski, mieszamy dodajemy sos winegret, jeszcze raz mieszamy.

Smacznego :))

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *